Dr Schrammek  – Green Peel 
DE KRACHT VAN NATUURLIJKE SCHOONHEID

De natuurlijke, originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes. 3 Dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen.

Living Dimension 

Tijdens mijn gezichtsbehandelingen werk ik met Living Dimension, een hoogwaardig en dermatologisch merk met overwegend natuurlijke werkstoffen en zonder toevoegingen. Het is zelfs verdraagbaar voor zeer gevoelige huiden.
Living Dimension is een vegan merk, dus niet op dieren getest en ook geen dierlijke ingrediënten.
Het beschermt je huid o.a. tegen invloeden van buiten met onder andere vitamines A-E-F. Het is zeer uitgebreid en kan op iedere huid aangepast worden. Zo wordt het beste uit de huid gehaald.

Christian Faye 

Voor de wenkbrauwen werk ik met Christian Faye.
Er zijn wenkbrauwpoeders verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Bij de kleur die bij jou past zitten 3 sjablonen en een kwastje om je wenkbrauw heel natuurlijk zelf thuis bij te kleuren! Het is watervast en hecht zich aan de huid, dus ook op plekken waar je geen haargroei hebt blijft het goed zitten. Ook wenkbrauwpotloden en dip-pomades zitten in het assortiment.
Het product is dierproefvrij en bevat geen dierlijke of organische stoffen.

CND 

Voor de nagels werk ik met de produkten van CND.

De CND Shellac is een gelnagellak die tot 14 dagen prachtig glanzend blijft zitten. Voor de voeten zelfs veel langer. Het hardt uit onder een speciale led-lamp en is direct daarna al volledig droog en uitgehard. Het verwijderen ervan gaat gemakkelijk en de nagelplaat wordt niet beschadigd.

De CND Vinylux nagellak is een prachtige lak met een 2 stappen systeem i.p.v. 3. In de kleur lak zit namelijk al een basecoat. Hierdoor beschermt het je nagelplaat tegen verkleuring, maar zonder die extra laag droogt hij sneller en is het eerder uitgehard. Het blijft langer zitten dan een gewone nagellak.

Dr Schrammek