FACE

De gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse. Ik kijk naar je huid en luister naar jouw wensen. De behandeling en producten pas ik daar op aan. Als je voor de eerste keer komt plan ik hier 15 minuten extra tijd voor in.
De behandelstoel waar je op ligt is heerlijk verwarmd, dus extra ontspannen!

Living Dimension 
In de gezichtsbehandelingen Brons, Zilver en Goud werk ik met de producten van Living Dimension. Dit is een hoogwaardig dermatologisch merk met natuurlijke werkstoffen. In deze behandelingen stem ik alle producten af op jouw huid.

Dr. Med. Christine Schrammek – Green Peel
Bij deze behandeling krijg je een 100% natuurlijke kruidenpeeling. Zo kunnen we de huid textuur en teint verbeteren en diverse huidproblemen zichtbaar verminderen.

Behandelingen:

Gezichtsbehandeling Brons – 45 minuten

Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, een korte gezichtsmassage met een masker. We sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

€ 45,-

Gezichtsbehandeling Zilver – 60 minuten

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, keuze uit wenkbrauwen modelleren of bovenlip harsen, masker, tijdens het masker een massage van decolleté/nek en een hoofdhuidmassage, we sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

€ 55,-

Gezichtsbehandeling Goud – 90 minuten

Oppervlaktereiniging en reiniging met drukpunt massage, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, keuze uit wenkbrauwen modelleren of bovenlip harsen, uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté en nek, masker, tijdens het masker krijg je een hoofdhuid massage, we sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

€ 75,-

Hydra maximum treatment – 60 minuten

In deze behandeling werken we met de producten van dr. Med. Christine Schrammek. Specifiek voor de droge en vochtarme huid. Een intensieve hydratatie boost om je huid er weer fris, zacht en stralend uit te laten zien.

€ 79,-

Age perfect treatment – 60 minuten

In deze behandeling werken we met de producten van dr. Med. Christine Schrammek. Specifieke behandeling gericht op de huid die tekenen van huidveroudering vertoont. Beschermt de huid tegen elasticiteitsverlies en maakt steviger. Droogtelijntjes en fijne rimpels worden verminderd.

€ 85,-

Green Peel – fresh up

Een snelle mooimaker. Geeft direct een frisse stralende huid. Perfect voor een vermoeide huid en een huid met beginnende tekenen van huidveroudering.

€ 80,-

Green Peel – energy

Voor een zichtbaar vitalere teint.
De Green Peel energy behandeling voorziet de huid van energie en verbetert de textuur.
Voor een huid met leeftijd gerelateerde huidaandoeningen, onzuiverheden, littekens en pigmentstoornissen.
(Inclusief doosje ampullen voor thuisgebruik)

€ 130,-

Acne gezichtsbehandeling – 60 minuten

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen met extra tijd specifiek daarvoor, een verzachtend en kalmerend of diep reinigend masker en tijdens het masker krijg je een decolleté-, nek-, of hoofdhuidmassage, we sluiten af met een luchtige verzorging.

€ 52,50

Mommy needs – 130 minuten

Een heerlijke combinatie voor zwangere dames. Alles waar je zelf niet meer bij kunt en even tijd om te ontspannen.
Een gezichtsbehandeling van 60 minuten, een complete voetspa en het harsen van de onderbenen.

€ 99,50