FACE

De gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse. Ik kijk naar je huid en luister naar jouw wensen. De behandeling en producten pas ik daar op aan. Als je voor de eerste keer komt plan ik hier 15 minuten extra tijd voor in.

De behandelstoel waar je op ligt is heerlijk verwarmd, dus extra ontspannen!

Behandelingen:

Gezichtsbehandeling Brons – 45 minuten

Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, een korte gezichtsmassage met een masker. We sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

€ 45,-

Gezichtsbehandeling Zilver – 60 minuten

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, keuze uit wenkbrauwen modelleren of bovenlip harsen, masker, tijdens het masker een massage van decolleté/nek en een hoofdhuidmassage, we sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

€ 55,-

Gezichtsbehandeling Goud – 90 minuten

Oppervlaktereiniging en reiniging met drukpunt massage, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, keuze uit wenkbrauwen modelleren of bovenlip harsen, uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté en nek, masker, tijdens het masker krijg je een hoofdhuid massage, we sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

€ 75,-

Acne gezichtsbehandeling – 60 minuten

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen met extra tijd specifiek daarvoor, een verzachtend en kalmerend of diep reinigend masker en tijdens het masker krijg je een decolleté-, nek-, of hoofdhuidmassage, we sluiten af met een luchtige verzorging.

€ 52,50

Mommy needs – 130 minuten

Een heerlijke combinatie voor zwangere dames. Alles waar je zelf niet meer bij kunt en even tijd om te ontspannen.
Een gezichtsbehandeling van 60 minuten, een complete voetspa en het harsen van de onderbenen.

€ 99,50